Skip to main content

Pikahuolto

Jos autosi palaneen lampun vaihtaminen aiheuttaa harmaita hiuksia tai yksinkertaisesti rengas kaipaa paikkausta, hoidamme nämä ja muut pienemmät huoltotoimenpiteet käden käänteessä. Osaavat työntekijämme suhtautuvat kaikenkokoisiin korjaus- ja huoltotoimenpiteisiin ammattitaitoisesti ja työt tehdään kilpailukykyiseen hintaan.

Kauttamme saatte esimerkiksi seuraavat pikahuoltotoimenpiteet:

  • Polttimoiden vaihto
  • Renkaan paikkaus
  • Kesä- ja talvirenkaiden vaihdot
  • Pakokaasumittaus
  • Vikakoodien luku
  • Pyyhkijänsulkien vaihto

Katsastushuolto

Katsastustarkastuksessa autosi tarkastetaan kokonaisvaltaisesti ennen katsastuskäyntiä.

Käymme läpi kaikki vuosikatsastuksessa tarkistettavat kohdat.

Mikäli vikoja havaitaan, sovitaan niiden korjauksesta, joko heti tehtäviksi tai mahdollisesti myöhemmin sovittuna aikana suoritettaviksi. Jos haluat, hoidamme myös katsastuskäynnin puolestasi. Se onkin varmin tapa saada auto katsastettua kerralla. Joskus valitettavasti käy niin, että auto hylätään, vaikka se olisi toimestamme tarkastettu. Mikäli me käymme konttorilla, eikä autoa hyväksytä, saamme useimmiten vaaditut korjaukset tehtyä saman päivän aikana.

Meillä tehdyn korjauksen jälkeisestä uusintakäynnistä emme veloita asiakasta.

Näin saat autosi taas käyttöön mahdollisimman nopeasti ja vaivattomasti!

Määräaikaishuolto

Määräaikaishuollot toteutetaan autonvalmistajien suositusten ja laadittujen huolto-ohjelmien mukaisesti säännöllisesti. Paljon ajossa olevat autot tulee tarkastaa tietyn kilometrimäärän välein, muutoin autoille on useimmiten määritelty säännölliset väliajat, kun määräaikaishuollot tulee toteuttaa.

Ota yhteyttä ja varaa määräaikaishuolto!

Ilmastointihuolto

Ilmastointihuoltomme alkaa ilmastointijärjestelmän tyhjennyksestä ja kuivauksesta. Mittaamme talteen otetun kylmäaineen sekä öljyn ja lisäämme niitä tarpeen mukaan. Tämän jälkeen täytämme ilmastointijärjestelmän oikealla määrällä kylmäainetta ja öljyä. Mikäli vuotoa havaitaan, ei järjestelmää voi täyttää. Lisätyönä etsimme vuodon ja tarvittaessa korjaamme sen. Joskus se vaatii uuden ajan varaamista ajoneuvosta riippuen.

Ilmastointilaitteet kannattaa huoltaa säännöllisesti

Ilmastointilaitteen iästä riippumatta sen sisältämästä kylmäaineesta häviää vuoden aikana noin 10-15 %. Laite kannattaakin tämän vuoksi huollattaa säännöllisesti, jotta se pysyy toimintakuntoisena niin kesähelteillä kuin talvipakkasilla. Myös ilmastoinnin säännöllinen käyttö ylläpitää järjestelmän toimintaa.

Vuotojen etsintä ja paikkaus

Epäiletkö vuotoa ilmastointijärjestelmässä? Teemme järjestelmän koeponnistuksen paineistetulla typpikaasulla, jolla voidaan järjestelmän painetta nostaa ja saadaan vuotokohta helpommin selville. Vuotavan järjestelmän täyttöä kylmäaineella ei kannata tehdä, koska se on kallista ja lisäksi ympäristöä kuormittavaa. Typpikaasu on vaaratonta ympäristölle, eikä aiheuta ilmaston lämpenemistä.

Ota yhteyttä ja kysy lisää ilmastointihuolloista!